Catering szolgáltatásunkkal kapcsolatban forduljon bizalommal
Pohrisztovné Ruszkai Katalinhoz a
+36 1 222-0015 -ös központi telefonszámunkon, a
+36 30 924-6167  mobil számon vagy e-mailben: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
 
 
Halas menü: 9 300 Ft 
Halászlé magyar halakból lassan főzve, gyufa tésztával
Fish & Chips mártogatóssal
Hideg túrógombóc mandulába hempergetve, tonkababos öntettel (7,8)
 
Szárnyas menü: 7 400 Ft 
Gyöngyöző húsleves, kézzel készített lúdgége tésztával (1,3,9)
Klasszikus csirkemell filé rántva, dupla vajas burgonyapürével, káposzta salátával (1,3,7)
Kecskeméti barackos-túrós palacsinta vanília öntettel (1,3,7,9)
 
Klasszikus menü:  9 100 Ft 
Szürkemarha gulyásleves csipetkével (1,3,9)                                                                                                      
Cigánypecsenye (sertés tarja mustárral, kápia paprikakrémmel kenve fokhagymásan, irdalt ropogós szalonnával, házi sült burgonyával, hordós savanyúkkal) (10,12)
Somlói galuska (1,3,7,8,9,10,12)
 
Exkluzív menü: 12 100 Ft
Consommé tojással (3,9)
Stroganoff bélszíncsíkok, burgonyakrokett (1,3,7,10,12)
Málnás tiramisu (málnadarabkák, málnavelő, málnaropogós)(1,3,7)
 
Laktóz és gluténmentes menü: 7 200 Ft
Consommé tojással (3,9)
Rozmaringos Sous Vide jércesteak, házi sültburgonya
Citrusos, balzsamos, kevert saláta
 
Vegetáriánus menü: 7 900 Ft 
Fehércsokoládés szamóca krémleves, mini túrógombóc,pirított mandula(7,8,V)
Bébispebnótos,tejszínes, vargányás ravioli,parmezán ropogós(1,3,7,V)
Málnás tiramisu (málnadarabkák, málnavelő, málnaropogós)(1,3,7)
 
A fenti menük személyre szabott felára 500 Ft/fő

Tájékoztatjuk kedves Vendégeinket, hogy az étteremben elfogyasztott ételek és italok áraira 12% szerviz költséget számítunk fel.

 
Allergének:
1. Glutént tartalmazó gabonafélék (azaz búza, rozs, árpa, zab, tönkölybúza,  kamut, illetve hibridizált fajtái) 
2. Rákfélék és a belőlük készült termékek
3. Tojás és a belőle készült termékek
4. Hal és a belőle készült termékek
5. Földimogyoró és a belőle készült termékek
6. Szójabab és a belőle készült termékek
7. Tej és az abból készült termékek (beleértve a laktózt)
8. Diófélék, azaz mandula, mogyoró, dió, kesudió  pekándió, brazil dió, pisztácia, makadámia vagy queenslandi dió és a belőlük készült termékek
9. Zeller és a belőle készült termékek
10. Mustár és a belőle készült termékek
11. Szezámmag és a belőle készült termékek
12. Kén-dioxid és az SO 2 -ben kifejezett szulfitok 10 mg/kg, illetve 10 mg/liter összkoncentrációt meghaladó mennyiségben
13. Csillagfürt és a belőle készült termékek
14. Puhatestűek és a belőle készült termékek