Restaurant Budapest Reservation


  
 
A Szőnyi Étterem

A legtöbb ember, amikor betér egy étterembe, bele sem gondol, hogy az őt kiszolgáló vendéglátó egység kinek lehetett az álma, kinek köszönhető a melegséget árasztó, marasztaló hangulata, vagy kinek a gondossága teszi különlegesen finommá az ott felszolgált ételeket?

Te, Kedves Látogató, - aki érdeklődve kattintottál erre a menüpontra - Te vagy talán a kivétel, aki igenis szeretné meglátni az embert, ott ahol más - a hétköznapi rohanásban - nem látja meg.

Köszönöm ezt Neked! 

Cserébe hadd meséljek Neked kicsit magunkról.

Az én nevem Ruszkai Katalin, de itt mindenki csak Katikának szólít. Nem is csoda, hogy ez sokak számára ennyire természetes, hiszen két évtizeddel ezelőtt ennek a szállodának és az étteremnek a helyén csupán egy családi ház állt, benne pedig egy családias kisvendéglő. Ott pedig külön ebédelő közönsége volt a pultnak, voltak, akik minden nap ott étkeztek és jókat beszélgettünk, amíg lefőztem a kávét.

Kezdetben a szakács is én voltam, ezért a házias ízek megtartása a mai napig nagyon fontos számomra. Manapság viszont a két szakács kollegára bízom a főzést, magam részéről a jó minőségű alapanyagok beszerzéséért és az ételeink változatlan jó minőségéért vagyok felelős. Ellenőrzöm és felkutatom a legfinomabb alapanyagokat és minden nap bemegyek a konyhába és ellenőrzés céljából sorra végigkóstolom az ételeket.

 

Azért is nagyon fontos ez a feladatom, mivel a családom is itt eszik nap, mint nap. Együtt reggelizünk és ebédelünk, a leghátsó asztalnál. Most is van olyan vendégünk az utcából, aki megnézi, hogy mi mit eszünk és ő maga is azt rendeli. 

Ahogy az unokámat, Leát is látják felnőni, és már kérdezgetnek utána, ha nem látják, s van, aki Németországból minden évben még ajándékot is hoz neki.

A kollégákkal bizalommal és kellő tisztelettel vagyunk egymás iránt. Ezért lehetséges az, hogy ez a csapat ilyen régóta együtt van már, ami a mi szakmánkban igen ritka, s általunk nagyra becsült kincs.

Örülök annak, hogy a folyamatos megújulás iránti igényt a fiamnak is sikerült átadnom. Így mára már ő válhatott a modernizálás erős motorjává nálunk. Neki köszönhető az étterem legújabb arca is, mely már mind kinézetében mind az étlap kínálatában képes kielégíteni nemzetközi vendégkörünk igényeit is. 

Még a legjobb munkatársainknak is lehet olykor rossz napja. Ezért kérem, hogy bármilyen problémája is legyen, keressen engem személyesen, akár kihűlt a levese, mire felszolgálták, akár a kávé minősége nem megfelelő, vagy egy étlapon nem szereplő specialitást rendelne meglepetésként szerelme számára, netántán egy babaülésre lenne szüksége azonnal!

Legtöbbször bent vagyok az irodában munkaidőben. Ha mégsem találna meg, akkor kérem, keressen meg az alábbi elérhetőségeim egyikén.

 

Kategória: II. osztály

Üzemeltető: Szőnyi Hotel Kft.

Üzletvezető:
Pophrisztov Vaszilev Péterné (Ruszkai Katalin)
E-mail: ruszkaikatalin@szonyietterem.hu
Telefon: +36 30 924-6167

Konyhafőnök:
Gurzó János

 

Restaurant Budapest

 

Karácsonyi ételek elvitelre
 kattintson ide!

Rendelésfelvétel:
(06 1) 222-0015

Minden nap 15 óráig
10% kedvezményt adunk
a teljes étel- és italfogyasztás összegéből.

Megújult kerthelyiségünk télen fűtve is várja Önöket

Restaurant Budapest

 

Fővárosi Nagycirkusz
 

 

Széchenyi Fürdő
Nyitva tartás: Uszoda 06:00 - 22:00,
Gőz: 06:00-19:00 óra között

Restaurant Budapest

"Kedves kiszolgálás, a gyerekekkel szépen bántak, családias vendéglátás, csendes környék, jó parkolási lehetóség és még a welness is klassz volt." - K. Vivien 

"A legjobb étterem, ahol eddig jártam Budapesten. A konyha kitűnő." - XXX

"Kellemes csendes környezet, barátságos személyzet, elégségesen gazdag reggeli." - Sz. László

A˙la carte étlap

Kedves Vendégeink!

2018. április 5-től visszavonásig érvényes új étlapunk PDF formátumban letölthető.

Nyitva tartás: minden nap 12:00 - 23:00

Ebédidőben, 12:00 és 15:00 óra között ételeink és italaink árából 10% kedvezményt biztosítunk.

Idegen nyelvű étlapok:

Angol-English  Német-Deutsch  Olasz-Italiano Orosz-русский

Szeretettel várjuk kedves Vendégeinket éttermünkben!

Kategória: II. osztály

Üzemeltető: Szőnyi Hotel Kft.

Tulajdonos-üzletvezető:
Pophrisztov Vaszilev Péterné (Ruszkai Katalin)
E-mail: ruszkaikatalin@szonyihotel.hu
Telefon: +36 30 924-6167

Konyhafőnök:
Gurzó János

Elérhetőségek
Szőnyi Hotel és Étterem
1142 Budapest, Szőnyi út 38-40.
tel/fax: 36-1 222-0015
info@szonyihotel.hu
www.szonyietterem.hu
Adószám: 13478748-2-42
Szőnyi Hotel
Szőnyi Hotel térkép
Elfogadó jegyek